TOP NEWS

Beauty is about being comfortabe in your own skin. Choose comfort with keratin treatment!

luni, 25 martie 2013

POST TREATMENT

!!!!!! În urma tratamentului cu keratina,parul nu trebuie spălat, udat,prins în elastic pentru 72 ore. 

 !!!!!!! Pentru a vă spăla pe păr, e nevoie să folosiţi şampon fără sulf (lauryl/laureth sulfate). Eu vă propun un șampon organic 100 % pe bază de uleiuri naturale , certificat ECOCERT , Markell Natural Line. Pretul unui sampon este 40 lei, gramaj 500 ml.

Balsam/Masca de par Puteți folosi orice balsam doriți , deoarece balsamurile şi măştile de păr nu conțin sulfați. In gama Markell Natural Line gasiti atat balsam de par, cat si mască, care hidratează foarte bine părul, îl lasă moale şi mătăsos.

Pentru că îmi place să încerc foarte multe produse pentru păr, vă pot recomanda un spray super eficient şi la un preţ avantajos, spray-ul de la GLIS. În primul rand poate fi folosit atat pe parul umed cat si uscat. Deobicei dupa  ce ma spăl pe par,il folosesc pentru a-mi pieptăna mai uşor părul, în plus acest spray îl hidratează foarte bine şi il netezeşte.

De asemenea, există cazuri cand parul transpiră sau se ondulează puţin  în timpul somnului. Atunci la fel folosesc spray-ul de la gliss. Pulverizez pe toata lungimea părului, în afara de radacini, si îl pieptăn. Dupa care iau feonul si usuc părul, în timpul ăsta pieptanand-ul. La căldură keratina se activează în păr , acesta devenind imediat moale si drept.




!!! Nu e nevoie să folositi placa în asa situatii, acordand doar 5 minute parului dumneavoastra, îl păstrati mult mai sanatos.

În plus, spray-ul de la Gliss contine keratina , ce permite mentinerea tratamentului cu keratina pentru o perioadă mult mai lungă.

0 comentarii: